Στοιχεία φιλμ

Δημιουργός / Συλλογέας

Περιγραφή
Το Ceannabeinne είναι χωριό στην επαρχία Sutherland, στα βόρεια των Highlands της Σκωτίας.

Με το αυτοκίνητο ο κινηματογραφιστής κατευθύνεται στην παραλία του Ceannabeinne, όπου φτάνοντας αντικρίζουμε μια όμορφη, λευκή, αμμώδη παραλία, ανάμεσα σε βράχους που δημιουργούν έναν κόλπο, που την περιέχει.

Βλέπουμε παιδάκια να μπαίνουν στη θάλασσα, καθώς τον ίδιο τον κινηματογραφιστή που μπαίνει και βγαίνει γρήγορα, καθώς τον ακούμε να αναφέρει πως κάνει πολύ κρύο.

Ακολουθεί πλάνο που δυο παιδάκια παίζουν, κάνοντας κατασκευές με την άμμο και η ταινία κλείνει με γενικά πλάνα της παραλίας.

Συντεταγμένες

Πληροφορίες Φιλμ

Κάτοχος
Bonar, Andrew Graham

Ποιότητα Ψηφιοποίησης
2K

Ήχος
Ναι

Έγχρωμο
Ναι

Διάρκεια (δευτερόλεπτα)
117

Φορμά
Super 8mm

Περιγραφή δημιουργού


Συνεχίζουμε με δυτική κατεύθυνση προς το μικροσκοπικό χωριό Respond και την υπέροχη παραλία ακριβώς κοντά του...Αυτή η παραλία είναι πραγματικά υπέροχη και είμαστε τυχεροί γιατί ο καιρός είναι αρκετά ζεστός σήμερα. Τι κρίμα που το νερό είναι τόσο κρύο. Μην κρίνετε από αυτά τα παιδιά - έτσι κι αλλιώς είναι παιδιά, γι 'αυτό δεν τα ενοχλεί το κρύο. Αλλά κοιτάξτε, εκεί πάει να μπει ξανά αυτός ο ανόητος τύπος. Επ, περίμενε, σταμάτα, ανόητε! Που νομίζεις ότι πηγαίνεις; Θα παγώσεις μέχρι θανάτου εκεί έξω... Νομίζω ότι το αποφάσισε τελικά πως η σωστή κρίση είναι το καλύτερο στοιχείο της ανδρείας και... ναι, τώρα βρίσκεται σε μια βιαστική υποχώρηση. Δεν νομίζω ότι θα το δοκιμάσει πάλι.
Bonar, Andrew Graham