Στοιχεία φιλμ

Δημιουργός / Συλλογέας

Περιγραφή
Βρισκόμαστε στο λιμάνι του Τορόντο με τους εντυπωσιακούς ουρανοξύστες. Προορισμός μας το Τoronto Islands Park ακριβώς απέναντι από την είσοδο του λιμανιού.
Ένα Ferry από τον τερματικό σταθμό του Jack Layton θα μας πάει στον προορισμό μας. Πλάνα πάνω στο πλοιάριο που μεταφέρει τους επισκέπτες στα νησιά.
Ένα καφέ που συναντάμε πριν μπούμε στην μαρίνα και αγριόπαπιες που βουτάνε.
Πλέον βρισκόμαστε στο Centreville το πάρκο ψυχαγωγίας που λατρεύουν ιδιαίτερα τα παιδιά.

Παρακολουθούμε αμαξίδια που οδηγούνται από μικρούς και μεγάλους να κινούνται αργά, τελεφερίκ που περνάνε πάνω από την λίμνη για μια άποψη της από ψηλά, ένα τρενάκι γεμάτο κόσμο περνά από μπροστά μας σε γρήγορη κίνηση, και ένα καρουζέλ με αλογάκια που στροβιλίζει τους επιβάτες του.

Συντεταγμένες

Φυσικά πρόσωπα

Πληροφορίες Φιλμ

Κάτοχος
Bonar, Andrew Graham

Ποιότητα Ψηφιοποίησης
HD (1440x1080)

Ήχος
Ναι

Έγχρωμο
Ναι

Διάρκεια (δευτερόλεπτα)
82

Φορμά
Super 8mm

Περιγραφή δημιουργού


Τώρα τι είναι αυτό το μέρος που πάμε; Είναι το πάρκο Toronto Islands, μια τεράστια παιδική χαρά απέναντι από την είσοδο του λιμανιού. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις εδώ: μπορείς να οδηγήσεις ένα αυτοκίνητο, να πλεύσεις με βάρκα, να ιππεύσεις ένα άλογο, να πας για μια βόλτα με τρένο... ή απλά να φας ένα παγωτό και να παρακολουθήσεις τους ανθρώπους να πηγαινοέρχονται. Έλα λοιπόν και μπες στη διασκέδαση.
Bonar, Andrew Graham