Στοιχεία φιλμ

Δημιουργός / Συλλογέας

Περιγραφή
Πλάνα καθώς αφήνουμε τον σταθμό εκκίνησης του Jasper SkyTram. Καθώς η κλειστή καμπίνα σκαρφαλώνει στο όρος Whistlers, έχουμε μια άποψη της πυκνής βλάστησής του και καθώς η ανάβαση γίνεται κάθετη πια, απόψεις της κοιλάδας του ποταμού Athabasca και θέα από τις οροσειρές των γειτονικών βουνών. Ένα βαγόνι σε καθοδική πορεία, πλάνα στην κοιλάδα, μια ομάδα ανθρώπων που ανεβαίνει το μονοπάτι κοντά στην κορυφή του βουνού, ο συγχρονισμένος κινητήρας με τον τροχό που προωθεί το συρματόσχοινο κίνησης και ο τερματικός σταθμός του Jasper SkyTram .
Η θέα από ψηλά, η πόλη του Jasper με τις στέγες να φαίνονται αμυδρά σε ένα ζουμ του κινηματογραφιστή.
Κατάβαση του τελεφερίκ, ένα βαγόνι σε αντίθετη κατεύθυνση φεύγει πίσω μας, κολώνες στήριξης του εναέριου σιδηρόδρομου, το πάρκινγκ του σταθμού υποδοχής.

Το Jasper SkyTram είναι ένας εναέριος σιδηρόδρομος στο βουνό Whistlers στην πόλη του Jasper, στην Alberta του Canada και ανεβαίνει σε ύψος 2.263 μέτρων.

Συντεταγμένες

Φυσικά πρόσωπα

Πληροφορίες Φιλμ

Κάτοχος
Bonar, Andrew Graham

Ποιότητα Ψηφιοποίησης
HD (1440x1080)

Ήχος
Ναι

Έγχρωμο
Ναι

Διάρκεια (δευτερόλεπτα)
179

Φορμά
Super 8mm

Περιγραφή δημιουργού


Μια άλλη εμπειρία στο Jasper είναι το λεγόμενο Jasper Skytrain που οδηγεί στην κορυφή ενός γειτονικού βουνού. Ο καιρός είναι αρκετά κακός σήμερα, αλλά ας πάμε ούτως ή άλλως για τη βόλτα, ακόμα κι αν δεν θα δούμε πολλά από την κορυφή.
Bonar, Andrew Graham