Στοιχεία φιλμ

Δημιουργός / Συλλογέας

Περιγραφή
Η Αλλαχαμπάντ είναι μια από τις μεγαλύτερες και πολυπληθέστερες περιοχές της πολιτείας του Uttar Pradesh της Ινδίας. Αναφέρεται και με το όνομα Ανατολικό Λονδίνο.

Στους δρόμους της πόλης βλέπουμε υπαίθριους κουρείς, μια λαϊκή αγορά με κάθε είδους προϊόντα, έναν υπερφορτωμένο τρεχάτο μεταφορέα, πεζούς καταναλωτές, περαστικούς ποδηλάτες, έναν ελέφαντα που τρώει το φύλλωμα ενός δέντρου.

Επίσης, τον χαρακτηριστικό τρούλο ενός Ινδουιστικού ναού, γυναίκες και άντρες που πλένουν τα ρούχα τους, χτυπώντας τα σε πλατιές πέτρες, στις όχθες του Γάγγη και μερικά απλωμένα, για να στεγνώσουν, παντελόνια και πουκάμισα.

Συντεταγμένες

Πληροφορίες Φιλμ

Κάτοχος
Bonar, Andrew Graham

Ποιότητα Ψηφιοποίησης
HD (1440x1080)

Ήχος
Ναι

Έγχρωμο
Ναι

Διάρκεια (δευτερόλεπτα)
51

Φορμά
Super 8mm

Περιγραφή δημιουργού


Εάν δεν έχετε ιδιωτικό κουρέα, μπορείτε πάντα να πάτε σε έναν κουρέα του δρόμου, φυσικά.

Από τη δημόσια μπουγάδα πηγαίνουμε να επισκεφθούμε μερικά από τα Μογγολικά μνημεία της Allahabad, ένα από τα οποία είναι ο τάφος του Πρίγκιπα Khusru, γιου του αυτοκράτορα Jahangir.

Σε αντίθεση με τα παλιά μουσουλμανικά μνημεία, αυτό είναι ένα νέο ινδουιστικό μνημείο κατά τη διάρκεια της κατασκευής. Απεικονίζει τον Θεό Κρίσνα, έναν από τους ήρωες της ινδουιστικής μυθολογίας, μαζί με τον αρματηλάτη του Arjun.
Bonar, Andrew Graham